Tabulatury i opisy Gadu Gadu

Opisy na GG dla Ciebie, a może grasz na gitarze ? Wejdź i zobacz nasze tabulatury.

Nie jesteś zalogowany.

#1 2008-06-03 07:32:06

bletsung
Member

Poszedłem się zabić. Zaraz wracam

Poszedłem się zabić. Zaraz wracam

#2 2008-06-03 08:10:31

etheswitha10
Member

Re: Poszedłem się zabić. Zaraz wracam

Non est viri timere sudorem - nie przystoi mężczyźnie bać się ciężkiej pracy, nie wypada mężczyźnie obawiać się trudu. Seneka

Stopka forum

Powered by PunBB | Site Map
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson

Dietetyk dieta karmiącej matki Restauracja Kraków upominki reklamowe Kwiaciarnia Gdynia Polski Elvis Ręczniki
» Agencja NASA sprzedawała używane komputery z poufnymi informacjami
Dziesięć komputerów trafiło na rynek wraz z poufnymi informacjami dotyczącymi programu lotów wahadłowców, systemu transportu kosmicznego oraz organizacji wewnętrznych systemów IT w NASA. Pracownicy NASA nie wyczyścili twardych dysków komputerów używanych wcześniej w laboratoriach amerykańskiej agencji. Przeczytaj całą wiadomość na idg.pl
» Złe nawyki w pracy - pokonaj je, zanim pokonają ciebie
Każdy pracownik z czasem popada w rutynę i wyrabia sobie kilka - niektórzy nawet więcej - złych nawyków, które skutecznie utrudniają wykonywanie codziennych obowiązków i sprawiają, że praca stają się torturą. Na szczęście ze złymi nawykami można walczyć, a pierwszym krokiem zawsze powinno być ich zidentyfikowanie. Przeczytaj całą wiadomość na idg.pl