Opisy na GG dla Ciebie, a może grasz na gitarze ? Wejdź i zobacz nasze tabulatury.
Nie jesteś zalogowany.
Strony: 1
Do pociągu, który ma za chwilę odjechać, biegnie truchtem, drobnymi kroczkami staruszek z torbą na ramieniu i mówi:
- Boże, pomóż mi dobiec do tego pociągu.
Nagle poślizgnął się na peronie i upadł. Pociąg odjechał, staruszek podniósł się z trudem i patrząc w niebo, rzekł rozgoryczony:
- Boże, ja cię prosiłem, żebyś pomógł mi dobiec do pociągu, a nie żebyś mnie popychał.
Naprawdę świetne!
Niedościgłe!
Strony: 1
| » Internet w mojej gminie: Iwonicz-Zdrój Przeciwdziałanie wykluczeniu cyfrowemu - eInclusion w gminie Iwonicz-Zdrój to projekt udostępnienia Internetu socjalnego prowadzony w powiecie krośnieńskim, województwo podkarpackie. Przeczytaj całą wiadomość na idg.pl | » Atos Origin i Capgemini konsolidują europejski rynek usług IT Przedstawiciele firmy Atos Origin zapowiedzieli zamiar przejęcia większościowych udziałów w firmie Siemens IT Solutions and Services. Władze firmy Capgemini zapowiedziały natomiast zamiar przejęcia niemieckiego dostawcy usług IT dla bankowości. Obie transakcje mają wyznaczać kierunek rozwoju oferty europejskich dostawców tego rodzaju usług. Przeczytaj całą wiadomość na idg.pl |